CATHARSIS-PRODUCTIONS

  • Home
  • Label
  • Studio
  • Artists
  • Visuals
  • Merch
spotify-color

INTRODUCTIE

Walter Ego, de bebaarde West-Vlaamse MC afkomstig van de kust en de helft van het duo Walter Ego & Chillow. Zijn meest recente wapenfeit is Ex-Rapper, een volledige LP waar het duo zich met elk hun skill-set volledig op stortte. Het album brengt een stevige mix tussen jaren '90 boom bap en frisse live instrumentatie. De eerste singles van dat album (waaronder Club Donny) kwamen eind 2019, het album werd in september van het rampjaar 2020 digitaal uitgebracht.

In het verleden werkte Walter Ego samen met Raymond van het Groenewoud en Brahim ( Meisjes, 2012), Brihang (Ow foutje, 2013), 't Hof van Commerce (Westvlamme 2, 2013), Jeffrey Jefferson, Chillow en Flip Kowlier (Eurocent, 2013) en NTREK (gevoelswoarde, 2018).

WALTER EGO

BOEK WALTER EGO

UITGELICHT

WALTER EGO & CHILLOW - EX-RAPPER (LP)

Ex-Rapper is het eerste full-length album van Walter Ego & Chillow. Het werd officieel gereleaset op alle streaming platformen, een fysieke editie volgt in het najaar.
Ex-Rapper is ambachtelijke hip-hop van eigen bodem, met alle classics in het achterhoofd. De stijl voelt soms als een oude crush tegenkomen en denken “shit, ze is nog knapper geworden”.

Chillow nam alle producties op zich, en werkte samen met een aantal getalenteerde sessiemuzikanten, waaronder Babl Lemmens (keys bij Netsky, Natalia,…), Tim Wulleman aka D-Purpose (sax), Harry Descamps (zang en lead guitar bij Whorses) en Owen Perry Weston (bass bij PAARD, Ndugu, Coely,…). Features zijn er van NTREK, Jeffrey Jefferson (Ertebrekers) en Low G.

VIDEO'S